Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
Kategórie
 
 
 
 
 
 

– šikovným a štýlovým kočíkom, ktorý je navrhnutý pre aktívnych rodičov. Kočík Thule Sleek je ľahký a ľahko ovládateľný, môže byť nastavený ako kočík pre malé deti a tiež ako kočík pre súrodencov.

 
 
 

Thule sa stáva najlepším z najlepších v súťaži Red Dot Award: Brands & Communication Design 2019

 

Švédska spoločnosť Thule predstavila na výstave Automechanika Frankfurt novú modelovú radu boxov. Ide o nástupcu obľúbenej rady Dynamic a Excelence. Podarí sa výrobcovi náhrada týchto predávaných boxov? To uvidíme po dlhšej dobe. V tomto blogu sa budeme venovať výhodam a nevýhodam novej rady.

 

Vážení motoristi, radi by sme Vás upozornili na dôležitosť kalibrácie kamier čelného skla, ktorá je nutná vždy po výmene čelného skla na vašom automobile.

 

Strešný box inak nazývaný aj truhla alebo autobox je vhodný pomocník pri preprave tovaru, predovšetkým na rozšírenie batožinového priestoru pre lyže, snowboardy ale aj kočík či batožinu. VIAC INFO V ČLÁNKU.

 

Na jeseň 2018 firma THULE inovovala svoju základnú radu strešných boxov, doterajšia radu Touring nahradila v ponuke nová modelová rada Force XT. Nové strešné boxy sú dostupné v šiestich veľkostiach

 

Ak ste sa rozhodli, že prevážanie bicykla v interiéri auta vás už otravuje a nepovažujete to práve za najbezpečnejšiu formu prepravy vašich dvojkolesových miláčikov, firma THULE vám určite pomôže za našej asistencie dodať nosič, ktorý bude šitý vašim potrebám a finančným možnostiam.

 

Vážení motoristi, radi by sme Vám odporučili nechať si skontrolovať klimatizačný systém Vášho auta. Regenerácia chladiacej náplne spojená s prípadnou ozónovou dezinfekciou interiéru

 

Detské sedačky Thule na zadnú časť bicykla alebo dopredu pred Vás.Premyslená konštrukcia zabezpečujú rýchlu a hlavne bezpečnú montáž týchto sedačiek.

 

Baví Vás bicyklovanie a nechcete sa ho vzdať ani po narodení dieťaťa? Vybavte svoj bicykel kvalitnou cyklosedačkou, v ktorej bude Vaše dieťa bezpečne sedieť a Vy pohodlne bicyklovať. V tomto článku sme sa zamerali na produkty značky Thule, ktorá sa venuje dlhé roky testovaniu a výrobe sedačiek pre najmenších.

VIAC INFO V ČLÁNKU.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia