Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Predsezónna kontrola klimatizácie

Kategórie
 
 
 
 
 

Predsezónna kontrola klimatizácie

Vážení motoristi, radi by sme Vám odporučili nechať si skontrolovať klimatizačný systém Vášho auta. Regenerácia chladiacej náplne spojená s prípadnou ozónovou dezinfekciou interiéru

Vám pomôže predísť zvýšenému namáhaniu celej klimatizačnej sústavy počas horúcich dní hlavne počas jazdy na vytúženú dovolenku.

Počas regenerácie je z klimasystému vášho vozidla odsatá zvyšná náplň chladiva spolu s prípadnými nečistotami, vlhkosťou a olejom, ktorý slúži na mazanie klimatizačného kompresora. Po oddelení nečistôt a filtrácií chladiva je v automatickom režime do systému napustené predpísané množstvo chladiaceho média spolu s novým mazacím olejom a kontrastnou UV-látkou, ktorá slúži na ľahšiu identifikáciu prípadného miesta úniku v budúcnosti.

Po tejto servisnej činnosti zároveň doporučujeme vymeniť po zime peľový filter, pretože všetok ventilačný vzduch do kabíny posádky preteká cez neho a pri jeho zanesení sa výrazne znižuje prietok vzduchu a tým samozrejme aj účinnosť klimatizácie. 

A poslednou operáciou býva dezinfekcia vnútorného priestoru, ktorú vykonávame pomocou ozónu, ktorý pretekaním kompletným vzduchovým rozvodom účinne zabíja baktérie zapríčiňujúce nepríjemný zápach šíriaci sa zo vzduchovodov.


Podrobnejšie informácie o servise klimatizačného systému nájdete TU>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia