Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
Kategórie
 
 
 
 
 

THULE nosiče bicyklov na ťažné zariadenie

Ak ste sa rozhodli, že prevážanie bicykla v interiéri auta vás už otravuje a nepovažujete to práve za najbezpečnejšiu formu prepravy vašich dvojkolesových miláčikov, firma THULE vám určite pomôže za našej asistencie dodať nosič, ktorý bude šitý vašim potrebám a finančným možnostiam.

Nosiče bicyklov Thule vám umožnia dostať vaše bike-y hocikam si zmyslíte - rýchlo, jednoducho a hlavne bezpečne. Pokiaľ neviete a váhate aký druh nosiča by vám najlepšie vyhovoval, navštívte náš e-shop>.

Ak vás nejaký nosič zaujal, v našej predajni ich môžete vidieť naživo, pričom vám poradíme a predvedieme ako tieto nosiče montovať a používať. Skladom bežne vedieme skoro všetky druhy nosičov bicyklov Thule a príslušenstvo k nim .
V prípade, že sa rozhodujete pre nosič na ťažné zariadenie, ale vaše auto ním nie je vybavené, ponúkame vám v našej firme aj jeho montáž. 


Bližšie info o montáži ťažných zariadení nájdete TU >.



           

Nosiče bicyklov na ťažné zariadenia od švédskeho výrobcu THULE sú schopné previesť 2, 3 či pomocou dokúpiteľných adaptérov aj 4 bicykle.
Mysleli sme samozrejme aj na majiteľov e-bike-ov, pre ktoré bola vyvinutá rada THULE VeloSpace XT 938 a 939. Na tieto nosiče bicyklov sa dajú umiestniť aj skladacie prepravné boxy  THULE BackSpace XT, do ktorých hravo schováte dva golfové bagy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia